Odkazy

Po tomto datu již nebudou návrhy do sborníku přijaty a nebude tudíž nárok na jejich projednání.

Při zasílání podnětů použijte jako předmět e-mailu "Konference KCHČSV 2022".

Dále je nutné uvést:

- jméno navrhovatele

- pokud navrhovatel není sám delegátem, uvést také jméno delegáta, který návrh přednese

- název návrhu

- znění návrhu

- stručné zdůvodnění.

Upozorňuji, že návrhy se mohou týkat pouze klubových dokumentů (jsou zveřejněné na webu v sekci Dokumenty), svými návrhy můžete požadovat doplnění jednotlivých dokumentů, jejich změny, zrušení nebo založení dokumentů nových. V návrhu musí být uvedeno přesně, která část jakého dokumentu se má změnit. Příklad návrhu:

Návrh na doplnění ZaCHŘ čl. III. Chovní jedinci bod III.1

Navrhovatel: Smolíček Pacholíček

Přednese (pokud navrhovatel není delegátem): František Herbrich

Současné znění: Pes i fena se stávají chovnými po splnění podmínek stanovených Klubem chovatelů československého vlčáka pro zařazení do chovu.

Navrhované znění: Pes i fena se stávají chovnými po splnění podmínek stanovených Klubem chovatelů československého vlčáka pro zařazení do chovu. Chovnost je fenám automaticky ukončena po sedmém vrhu.

Zdůvodnění: Původní znění návrhu nepovažuji za dostatečné, feny by neměly mít tolik vrhů.

 

 

Svoje návrhy a podněty k projednání na Konferenci můžete adresovat těmto delegátům:

Delegáti za oblast Čechy:

$1·        Nováková Kamila            Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Kotulánová Jana              Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Musílek Pavel                   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Malý Michal                      Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Jahelková Helena            Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Soukupová Monika         Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Slezáčková Hana              Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Moravcová Tereza         Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Treppesch Petr                 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Novoveská Lucie             Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Moravcová Tereza          Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Šusterová Věra              Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Šuster Přemysl                  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Rázková Martina             Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Dragonari Lenka              Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Hospodka Jaroslav         Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">

V$·        Klinkáčková Věra         Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Delegáti za oblast Morava:                        

$1·        Čundrla Karel                    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Herbrich František           Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Tichá Monika                    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Drábek Jiří                         Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Matušincová Dana          Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Hladká Markéta               Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Hladká KateřinaTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Krejčí Monika                 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

$1·        Tomková Ivana               Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Z galerie