Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Přehlídka plemenných psů

neděle, 20. září 2015, 10:00am
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 1403

Vážení majitelé chovných psů – československých vlčáků,
zveme Vás a Vašeho psa na přehlídku plemeníků.

Absolvovali jste se svým psem bonitaci a nemálo procedur vyžadovaných pro uchovnění. Pokud chcete, aby bylo Vaše úsilí odměněno a Váš pes dostal možnost mít štěňátka, je třeba dát o něm vědět. Přijeďte se svým psem a umožněte mu předvést se majitelům chovných fen.

Jak to bude probíhat

Přehlídka bude mít podobu výstavy, psi budou předvedeni v kruhu, ale nebudou žádným způsobem hodnoceni. Diváci se o psovi dozvědí pouze objektivní informace, které sdělíte v přihlášce. Po celou dobu akce bude pes označen číslem, takže si ho zájemci budou moci prohlédnout i mimo kruh a budou mít také možnost navázat kontakt s majitelem. Každý majitel psa obdrží katalog, majitelé fen si ho mohou zakoupit. Je dovoleno a žádoucí, aby majitelé psů sami prezentovali úspěchy svého psa - můžete s sebou vzít výstavní a výcvikové certifikáty a pod.

Kde se přehlídka koná

Akce se uskuteční v areálu kynologického cvičiště Nýřany (v roce 2014 se zde konala podzimní bonitace). Na cvičák je možné přijet v sobotu a přespat ve stanu nebo nedaleké ubytovně, což by mohlo být zajímavé zejména pro účastníky sobotní bonitace v Hrádku u Rokycan, který je odtud asi půl hodiny jízdy autem. Na místě bude občerstvení formou bufetu. K dispozici jsou odkládačky pro psy, parkuje se přímo v areálu.

Přihlášky

Přihláška pro majitele samců na přehlídku je v elektronické podobě, účastnický poplatek 100 Kč je nutné uhradit současně s přihlášením. Uzávěrka přihlášek je 31. srpna 2015, na místě je možné přihlásit už pouze psy uchovněné na bonitaci 19. září v Hrádku u Rokycan.

Na přehlídku je možné přihlásit i psy, kteří se chystají na bonitaci moravské pobočky ve Frýdlantu nad Ostravicí, podmínkou je, aby byli na tuto bonitaci přihlášeni. Tito psi musí být na přehlídku přihlášeni předem. Do přihlášky místo bonitačního kódu napište slovo FRÝDLANT.

O tištěnou přihlášku si zavolejte na 777137943.

Závazné instrukce:

Každý pes (i fena), který přijde do areálu musí být doprovázen očkovacím průkazem s platným očkováním proti vzteklině. Pes nesmí vykazovat příznaky onemocnění. Agresivní psi musí být adekvátně zabezpečeni, majitel psa ručí za případné škody psem způsobené.

Háravé feny mají přístup do areálu s výjimkou předváděcího kruhu, majitel ručí za to, že nebudou nepřiměřeně narušovat klidný průběh akce.

PŘEHLÍDKA NENÍ POŘÁDÁNA ZA ÚČELEM PREZENTACE FEN,
PROPAGACE CHOVATELSKÝCH STANIC A PRODEJE ŠTĚŇAT

Událost na facebooku: green FB smallhttps://www.facebook.com/events/1168705436488998/

Místo : Nýřany
Kontakt : Lenka Dragonari, 777137943, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie