Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Seznámení se svodem a bonitací Karlštejn, 9.ročnk

neděle, 20. červen 2021, 10:00am - 05:00pm
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 596
SLEDUJTE AKTUÁLNÍ NAŘÍZENÍ CO SE TÝKÁ SPORTOVNÍCH AKCÍ (NAPŘ. TESTY)
(orientačně, dle počtu psů)
svod: 10:00-10:45
bonitace od 11:00
Cvičák se nachází u obce Karlštejn hned u Berounky, poblíž kempu:49.9331544°N, 14.1658997°E
Parkujte prosím na louce u kempu (ne na kouskách trávy u zahrádek), a k cvičáku dojděte kousek pěšky, nezajíždějte ke cvičáku (pouze organizátoři a členové cvičáku)

Telefonní kontakt: 728504240
aktualizace na FB https://www.facebook.com/events/1152470005225283
Cena: 50Kč ošlapné pro ZKO Karlštejn; dobrovolný příspěvek pro organizátory a figuranta (po odečtení nezbytných nákladů půjde výtěžek na Záchrannou stanici pro čsv Adamov).
Prosím HLASTE SE EMAILEM na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .Do mailu uveďte, zda si jdete vyzkoušet svod nebo bonitaci, jméno psa, jméno a kontakt na vás, stáří psa, a případné problémy psa (např. strach z lidí, strachová agrese na lidi, citlivost vůči novým věcem, agrese na lidi), pokud o nich víte, nebo je očekáváte. K těmto pejskům budeme přistupovat už od začátku jemněji, je možné, že je ani nezměříme a budete s nimi pracovat pouze vy, můžeme jim zřídit samostatné stanoviště dál od ostatních, apod. Prosíme, doneste si také náhubky, nechceme mít od nekamarádských nebo nezvládnutých pejsků piercing, ačkoli se samozřejmě (i v našem zájmu) budeme snažit, aby k této situaci vůbec nedošlo.
Ti, kteří se jdou jenom podívat, ať už na svoje odchovy nebo kamarády nebo seznámit s plemenem, podpořit je, popovídat s majiteli, se samozřejmě přihlašovat nemusí.
 
Test povahy svod/bonitace – pokud máte pocit, že to dnes vašemu psovi na akci vůbec nesedlo a znáte ho „úplně jiného“, spíše doporučíme, abyste se ho neúčastnili. Před samotným nastoupením ohlaste, zda je pes citlivější, útok nebude prováděn s plnou silou a někdy vám může být doporučeno vůbec neodcházet za plentu a nechat psa o samotě. U psů, kteří reagují na „divnolidi“ někdy výstražným štěkotem a jdou dopředu a někdy sice štěkají, ale couvají, doporučujeme při kolíku mít bokem odvážného kamaráda (jedná se totiž většinou o psy a fenky, kteří jsou mladí a psychicky nedozrálí, a za rok za dva už by se chovali jinak). A kdyžtak vám nějakého kamaráda/kamarádku vybereme img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta5/1.5/16/1f642.png" alt="

Zpět

Z galerie