Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Zkouška vytrvalosti psa ZVP

neděle, 13. září 2020, 08:00am - 05:00pm
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 2346

Datum konání: 13. září 2020 (neděle)

 

Místo konání: Nymburk

 

Start a zázemí bude na prostranství u zimního stadionu (GPS 50.1817400N, 15.0358478E), kde je možné i zaparkovat.

Trasa zkoušky vede po rovině (bez výrazných stoupání a klesání) a ve větší části mimo asfalt (pískové, štěrkové, polní, travnaté cesty) a převážně po širokých cestách s možností míjení a předjíždění. Trasa bude jednoznačně označena, aby nedocházelo k bloudění účastníků. Trať vede 20km tam a 20km zpátky (v případě I. stupně zkoušky) a navazujícího 30km okruhu (v případě II. stupně zkoušky). Na obrátce bude kontrola a občerstvení.

Zkoušku je možno absolvovat na kole, koloběžce nebo během, limity pro úspěšné dokončení zkoušky jsou uvedeny ve zkušebním řádu. Jednotliví účastníci budou startovat individuálně s časovým odstupem. Psi musí být po celou dobu zkoušky na vodítku. V případě méně fyzicky zdatného psovoda je možnost střídání na část trasy. Botičky pro psa nejsou povoleny!

V okolí se nachází několik restaurací a obchodů pro občerstvení lidí, psi můžete občerstvovat a koupat v řece Labi, kterou trasa zkoušky ve většině své délky sleduje.

 

Třetí stupeň zkoušky (ZVP 3) je letos otevřen, podmínkou pro přihlášení je složení ZVP 2 (případně SVP 2 na Slovensku). Časový harmonogram a technické náležitosti pro ZVP 3 budou upřesněny přihlášeným.

 

Celá pravidla a další informace najdete ve zkušebním řádu.

 

Propozice

 

Přihláška Přihlášku zašlete na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (v první polovině srpna dovolená, odpovím následně). Počet účastníků je omezen na třicet, uzavírka přihlášek je 4. září.

Místo : Nymburk
Kontakt : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie