Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Přehlídka plemeníků a plemenic s přidruženými soutěžemi, 15.9., Kolín ZRUŠENO!!!

neděle, 15. září 2019, 08:00am - 05:00pm
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 1945

AKCE ZRUŠENA (MALÁ ÚČAST)!!!

 

Místo: ZKO Kolín-Borky

ZKO – Kolín-Borky: Brankovická 1275, Kolín V, 280 02 Kolín

http://www.zkokolin.cz/

50.0418631N, 15.1893625E

 ubytování možné v :

http://www.autokemp-malesov.cz/

nebo v http://www.marinatynec.cz/

Akce je určena zejména pro uchovněné psy (a feny), kteří dosud neměli žádné vrhy a které nebaví jezdit po výstavách, ale mají co nabídnout. Každému psu bude dán určitý časový prostor, aby ukázal své dovednosti - ty už si zvolí majitelé, může to být cokoli - taneček, poslušnost, ukázka práce v zápřahu, apod. Chceme, aby se akce nesla v přátelském a legračním duchu a aby se majitelé cítili dobře. Každý majitel si navíc vylosuje určitý většinou snadný úkol, který se se psem bude snažit provést. V průběhu představení psa Vám o psu řekneme to, co uvedete do přihlášky - prosíme uvádějte pravdivé informace. Kromě klasických věcí uváděných u chovného psa je zde ještě okénko pro popsání Vašeho psa Vašima očima - uveďte jeho přednosti nebo popište jeho chování, ochotu, inteligenci. Údaje v přihlášce (zaplacené!) budou uveřejněny v katalogu. Dále jsou otevřeny soutěže pro nejsympatičtejší plemenici (chovnou fenu), matku roku, otce roku, dítě roku za symbolické ceny, zdarma pak soutěže o nejsympatičtější dvojici a o vlčí zub. Uzávěrka přihlášek 7.9. Je možno se dohlásit i na místě, psi však nebudou v katalogu. Budete-li se účastnit bonitace 14.9 a chcete-li se dále účastnit i přehlídky plemeníků a plemenic, zašlete přihlášku i platbu jako psi již uchovnění s vynechanou kolonkou bonitačního kódu. V případě neuchovnění na bonitaci Vám peníze vrátíme.

Pro akci také hledáme jakékoli sponzory pro věcné ceny!

 

přihlášky zasílejte na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , tel. kontakt 728504240

 

přihláška PDF               přihláška doc                přihláška -vzor pdúčetf

 

účet pobočky pro Čechy: 163723369/0800 ; vs číslo telefonu, do poznámky plemeníci a jméno psa

Přejímka od 8:00

Začátek akce 9:00 

Soutěže (uzávěrka 7.9.):

Nejsympatičtější plemeník roku = uchovněný pes  (100 Kč člen/200 Kč nečlen - pes s vrhem; pes dosud bez vrhu ZDARMA! Je nutné se ale přihlásit!)

Nejsympatičtější plemenice roku = uchovněná fena  (100 Kč člen/200 Kč nečlen)

Nejsympatičtější otec roku = uchovněný pes, který má alespoň 1 vrh a předvede minimálně 3 potomky nebo 2potomky+jejich matku  (50 Kč člen/100 Kč nečlen)

Nejsympatičtější matka roku = uchovněná fena, který má alespoň 1 vrh a předvede minimálně 3 potomky nebo 2potomky+jejich otce (50 Kč člen/100 Kč nečlen)

Nejsympatičtější dítě roku = pes nebo fena, jehož alespoň jeden rodič se účastnil soutěže plemeníků nebo plemenic  (50 Kč člen/100 Kč nečlen)

Nejsympatičtější dvojice = otevřená soutěž pro jakékoli čsv, podmínkou je maska psovoda (případně psa) (zdarma)

O vlčí zub = otevřená soutěž pro všechny zdatné kuchařky a cukrářky - "Vlčí koláč" - slaná či sladká buchta s motivem čsv/vlka (tvar, ozdoby, atd.) (zdarma)

 

Rozhodčí placených soutěží: majitelé přihlášených plemeníků a plemenic; není možné hlasovat pro svého psa

Rozhodčí soutěží O vlčí zub: přítomné děti

Rozhodčí Nejsympatičtější dvojice: osoba/y mimo komunitu čsv


Přihláška nebo platba na místě možná, ale dvojnásobná (u plemenných psů bez vrhu pak 100Kč). Tito psi však nebudou uvedeni v katalogu.

V katalogu budou uvedení plemeníci a plemenné feny a dále zde bude seznam psů přihlášených na bonitaci předchozího dne bez bonitačních údajů, s místem pro jejich doplnění.

 

Poznámka: předchozí den, 14.9. se na tomtéž míste bude konat svod a bonitace regionu Čechy

 

Místo : ZKO Kolín - Borky
Kontakt : Helena Jahelková 728504240

Zpět

Z galerie